Prijava na razgovor s člani strokovne žirije
TUTU GRAND PRIX 2023

Mentorice in mentor tekmovalk in tekmovalcev, njihovi strokovni spremljevalci, tekmovalke in tekmovalci, ki ste na tekmovanju brez strokovnega spremstva, tekmovalke in tekmovalci, ki tekmujete v lastni režiji in tekmovalke ter tekmovalci iz vseh kategorij KOREOGRAFIJA, se lahko prijavite na razgovor s člani strokovne žirije. 

 

Predhodne prijave na razgovor so obvezne, prav tako pogovora z člani žirije ne bo mogoče imeti brez pravočasne prijave.

 

Rok za prijave je ponedeljek, 22. maj 2023 do 24:00.

PRIJAVA NA RAZGOVOR S ČLANI ŽIRIJE TUTU GRAND PRIX

Na razgovor s člani strokovne žirije se lahko prijavijo izključno mentorji, strokovni spremljevalci tekmovalcev, tekmovalci, ki bodo na tekmovanju brez spremstva, tekmovalke in tekmovalci, ki se tekmovanja udeležujejo v lastni režiji in koreografi v vseh kategorijah KOREOGRAFIJA.

Urnik razgovorov bo pripravljen z ozirom na število prijavljenih ter z ozirom na potek tekmovanja. Na razgovor se lahko prijavite tako po prvem krogu tekmovanja kot po Finalu tekmovanja.
V primeru, da sem prijavljen-a na razgovor s člani žirije TUTU GP 2023, pa se pogovora ne bom udeležil-a, bom to sporočil-a organizacijskemu odboru tekmovanja na elektronski naslov info@tutugrandprix.com najkasneje dan pred terminom razgovora. V primeru, da razgovora ne odpovem ali ga ne odpovem pravočasno, se zavezujem plačati stroške razgovora v višini 50,00 eur neto.